mandag 6. september 2010

Kjøttkaker for små mager

Tenkte å vise fram hvor enkelt det er å lage kjøttkakemiddag til bebiser også :-)
Det jeg har gjort, er å kjøpe finmalt kjøttdeig av svin. Det er nesten det samme som farse hjemme i Norge. Den her er ikke tilsatt noen verdens ting, bare pakket sammen til små baller og trykket flat. Da blir de fortere gjennomstekt. Slengte de bare oppi panna sammen med maten til resten av familien. (Vi har jo masse krydder i våre..)

I mellomtiden hadde potetene og broccolien kokt nesten ferdig i buljongvannet. Kokte kjøtttbollene litt sammen med grønnsakene, for å være sikker på at de ikke var rå inni.
Moste det i kjøkkenmaskinen, og vips, så var de ferdig. Veeeldig grønn mat denne gangen, for broccoli setter helt utrolig med farge. Men det ble veldig godt, og vår lille Henrik elsket det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar