tirsdag 12. oktober 2010

Høst i Stockhom!

I dag har det vært så nydelig vær, så jeg tenkte å vise litt stemningsbilder..


Det er greit at mange hater høsten, fordi det går mot mørkere tider, men det er så mange nydelig farger ute, og det blir jeg i så godt humør av! Så til alle dere som går inn i en høstdepresjon; gå ut og se på fargene!
Og nå snøen etterhvert kommer, da kommer virkelig kosekveldene :-)
Årstider er noe vi må leve med her i Norden, så det gjelder å ikke deppe selv om det blir kaldt og vått ute! Det er fint med variasjon, og de fire årstidene våre har alle sine positive sider :-)
Jeg liker alle på hver sin måte!

Har DU en favorittårstid?

3 kommentarer:

  1. Hei Tove mette :D
    Kjempe fin blogg du har.. Kunne du vert så snill og sendt meg en kopi av html koden din ? Jeg kunne tenke meg samme malen bare noen små endringer.. oxo farger osv :)

    Siv helene :) <3

    SvarSlett
  2. Hei.
    Takk for at du liker designet mitt. Men jeg sender ikke ut htmlkoden.. Headeren er et bilde jeg har tatt selv, og ønsker ikke at andre skal ha det. Bildene på sidene, ligger i maler, og fargene har jeg endret bare. Så det er enkelt å lage en som ligner. Men toppbildet får du som sagt ikke kopiere.. Hvis du kan html, er det jo veldig enkelt å endre fargene selv, og lage et personlig uttrykk.

    Lykke til :-)

    SvarSlett
  3. Åh... ble sulten;) Ang spørsmål på liten kommode.

    Denne er det brukt vannbasert maling fra Nordsjø på. (Blankett) Denne er ikke utsatt for slike krittstriper (eller blyantstriper, om du vil) som Jotun sin er. Om dere har brukt denne og sliter med dette så kjøp en boks med Wipes m sitrusrens. Denne tar de vekk "hur enkelt som helst". Husk at når du bruker vannbasert til slikt, så må det få tørke godt mellom hvert strøk, for å unngå myk malingfilm og at den sitter dårlig i bunn. En kan bruke gulvmaling på møbler som trenger litt ekstra sterk overflate.Vi har helelr ikke lakket over tapet, for denne er slitesterk og vaskbar, men limt den med overlappslim.
    Mvh Heidi

    SvarSlett